Ένας ακόμη γενικός γραμματέας Yπουργείου παραιτήθηκε προκειμένου να συμμετέχει ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Άγγελο Τσιγκρή, ο οποίος  υπέβαλε την παραίτηση του στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υπουργός ευχαριστώντας για τη συνεργασία τους τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα, δήλωσε : «Αποχωρεί από το Υπουργείο ένας άξιος συνεργάτης, με μεγάλη εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους του».

Ο κ. Άγγελος Τσιγκρής αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του:

«Κύριε Υπουργέ, με την παρούσα σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες Εθνικές Εκλογές στο Νομό Αχαΐας και για να τηρηθεί η συνταγματική προθεσμία του άρθρου 56 παρ. 3ε, που θεσπίζει κώλυμα εκλογιμότητας σε όσους γενικούς γραμματείς υπουργείων δεν έχουν παραιτηθεί δεκαοκτώ (18) μήνες πριν την ολοκλήρωση της τετραετίας, δηλαδή πριν την 17ηΔεκεμβρίου. Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραιτείται ο γ.γ. Δημοσίων Έργων Στρ. Σιμόπουλος, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, 13:18

Παραιτήσεις στελεχών με το βλέμμα στις πρόωρες εκλογές
, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014, 15:46

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης