Με γάλα, αβγά και μπογιές επιτέθηκαν οι αγρότες του Ρεθύμνου στα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετέβησαν νωρίτερα για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό – φορολογικό.

Αρχικά στα γραφεία πήγε αντιπροσωπεία από το μπλόκο στον κόμβο Ατσιπόπουλου, και παρά τις εκκλήσεις για ψυχραιμία, πολύ γρήγορα, στον α’ όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία, γέμισαν από αγανακτισμένους αγρότες που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους πετώντας διαφόρων ειδών προϊόντα.
Σύμφωνα με το ekriti.gr oι διαδηλωτές πήραν και τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν αναρτημένες στο μπαλκόνι και τις έκαψαν ενώ αναποδογύρισαν και γραφεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψύχραιμος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΕ Γιώργος Παγώνης, ο οποίος έκανε λόγο για μεμονωμένες αντιδράσεις.

Σημειώνουμε ότι οι αγρότες κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου. Στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου τους περίμενε η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή και εκεί διαβάστηκαν τόσο το ψήφισμα των αγροτών, όσο και το ψήφισμα συμπαράστασης του περιφερειακού συμβουλίου στον αγώνα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης