Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα σε κτήριο όπου στεγάζονται διάφορες εταιρείες, ανάμεσά τους μία γνωστή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, στη Νέα Σμύρνη, επί της λεωφόρου Αμφιθέας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένας άνδρας επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και, για άγνωστο λόγο, παρέσυρε τις πόρτες του ανελκυστήρα που χρησιμοποιείται για το πάρκινγκ του κτηρίου και έπεσε στο φρεάτιο.  

Επί τόπου έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα από το φρεάτιο. 

Στο σημείο έσπευσαν παράλληλα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του, με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο άνδρας κατέληξε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι αρχικά, λόγω ανακριβών πληροφοριών, είχε γίνει γνωστό ότι το τραγικό περιστατικό προκλήθηκε όταν τα λουριά του ανελκυστήρα κόπηκαν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, όπως προκύπτει και από τα προαναφερόμενα, δεν ισχύει. Το ασανσέρ λειτουργούσε κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που συνέβη είναι ότι, για άγνωστη αιτία, ο οδηγός του αυτοκινήτου πήρε φόρα, παραβίασε τις πόρτες του ασανσέρ και κατέληξε στο κενό. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης