Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εκδικάζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου η υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη μετά από επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Στο εδώλιο κάθονται έξι άτομα για συμπλοκή ενώ τα πέντε κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πόρισμα των ιατροδικαστών, όπως έχει γράψει το Cretalive, αναφερόταν ότι «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας.

Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία».

Ο Κώστας Κατσούλης τη μοιραία μέρα θέλησε να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο μαζί με φίλους του από τον Πειραιά, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Ηροδότου κινήθηκαν προς την εξέδρα των φιλάθλων του Εθνικού για να αποσπάσουν την σημαία της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι το 46χρονο θύμα δέχθηκε αναίτια πολλαπλά χτυπήματα με τον ίδιο να προσπαθεί να αμυνθεί και να τους παρακαλεί να σταματήσουν να χτυπούν. Ο θάνατος του είχε προκαλέσει πανελλήνιο σοκ και κατακραυγή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης