Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος που μετέφερε παράνομα μετανάστες από το μικρό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Στη σύλληψη πρώην δημάρχου Μεσολογγίου και προέδρου αερολέσχης προχώρησαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης μεταναστώνΣύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια επιχείρησης που διεξήγαγαν στο Μεσολόγγι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν τουλάχιστον πέντε άτομα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Ανάμεσα σε αυτά είναι ένας πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και ο προέδρος της αερολέσχης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο πρώην δήμαρχος κατηγορείται ότι με αεροσκάφος της αερολέσχης μετέφερε επτά μετανάστες παράνομα προς την Ιταλία. Για τη μεταφορά μάλιστα ζητούσε 30.000 ευρώ από τον καθένα.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα μικρό αεροσκάφος, καθώς και αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση, καθώς και τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα της παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης