Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων έπειτα από καταιγισμό πυροβολισμών που δέχθηκαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 04.00 στην οδό Αναγεννήσεως, όταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ σταμάτησε για να ελέγξει ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο Ρομά, ύποπτοι για ληστεία. Μάλιστα, νωρίτερα είχε όντως πραγματοποιηθεί κάποια ληστεία στην περιοχή, οπότε υπήρχε γενικότερη κινητοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί απάντησαν αρχικά στα πυρά, πυροβολώντας στον αέραΤη στιγμή λοιπόν που οι άνδρες της ΟΠΚΕ πραγματοποιούσαν τον έλεγχο στους δύο υπόπτους, από τα παρακείμενα σπίτια, άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν σε βάρος των αστυνομικών σε μία προσπάθεια να διαφύγουν οι δύο Ρομά. Όπως έγινε γνωστό, πυροβολούσαν από ταράτσες και μπαλκόνια με πυροβόλα αλλά και κυνηγετικά όπλα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν αρχικά στα πυρά, πυροβολώντας στον αέρα. Στη συνέχεια κάλεσαν ενισχύσεις, οι οποίες και έφτασαν στο σημείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 37 και 44 ετών, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής. Από τους πυροβολισμούς ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά προκλήθηκαν ζημιές στο υπηρεσιακό όχημα.

Σημειώνεται πως οι δράστες που πυροβόλησαν σε βάρος των αστυνομικών αναζητούνται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης