Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται, σύμφωνα με τους στενούς συγγενείς της, να αντιμετωπίζει η γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών, δηλώνοντας ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ.

Η 50χρονη ισχυρίστηκε ότι παρακολουθούσε τους γονείς της 4χρονης Άννυς και υποστήριξε πως είχε απευθυνθεί τέσσερις φορές σε εισαγγελέα ζητώντας να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μ.Γ. συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μάκρη, όταν επισκέφτηκε το Τμήμα Ασφαλείας λέγοντας πως της είχαν κλέψει το κινητό τηλέφωνο και το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή αναφορά στις Αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος (πκ αρ.191 και 230).

Κατά την απολογία της, προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την… παραπληροφόρηση που «πρόσφερε» στα κανάλια, τα οποία χρειάστηκε να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, λέγοντας πως ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει ώστε να μην πέσει  στα «μαλακά» ο 27χρονος που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί αύριο από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της εισαγγελίας για τη «μαϊμού» ψυχολόγο του ΟΚΑΝΑ


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης