Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Ο Νίκος Καραχάλιος, γ.γ. του ΕΟΤ, παραιτήθηκε έπειτα από την άγρια κόντρα που είχε ξεσπάσει με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τη θέση του αναλαμβάνει ο κ.Πάνος Λειβαδάς, πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Ν.Καραχάλιου μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους, σχετικά με τις επιλογές του τελευταίου για τα προγράμματα προβολής του ελληνικού τουρισμού στο Λονδίνο, τη στελέχωση των γραφείων του οργανισμού στο εξωτερικό, αλλά και τη «φιλία» με τη γυμνάστρια-παρουσιάστρια, Γιάννα Νταρίλη.

Ως φαίνεται, το ούτως ή άλλως αποτυχημένο flashmob του Λονδίνου, αλλά και η απόφασή του να καλέσει από τις ΗΠΑ με έξοδα του ΕΟΤ τη γυμνάστρια κ. Γιάννα Νταρίλη για να εγκαινιάσει μία έκθεση, προκάλεσαν την έκρηξη της υπουργού.

Ο νέος Γ.Γ. του ΕΟΤ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1983. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Φλώριδας και στο Πανεπιστήμιο Hofstra, στις ΗΠΑ.

Από το 1987 έως το 2004 εργάστηκε, ως τεχνοκράτης, στον ιδιωτικό τομέα. Τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε γενικός γραμματέας Ενημέρωσης στο υπουργείο Επικρατείας και αργότερα Εσωτερικών. Εργάστηκε για την Ελλάδα, μεταξύ άλλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και την αναδιοργάνωση των γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Επίσης εργάστηκε σε θέματα που σχετίζονται με την προβολή της Ελλάδας στην Κίνα, τις ενεργειακές συμφωνίες με Ρωσία, Βουλγαρία, Ιταλία καθώς και τη παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης