Ελάχιστες ημέρες μετά την αιματηρή ομηρεία σε καφέ του Σύδνεϋ ένα ακόμα τραγικό συμβάν έρχεται να συνταράξει την κοινωνία στην Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, οκτώ παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε σπίτι δίπλα σε μία τραυματισμένη γυναίκα στο προάστιο Μανούρα της πόλης Κερνς, στην πολιτεία του Κουίνσλαντ της βόρειας Αυστραλίας. Τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι πρόκειται για περίπτωση μαζικής δολοφονίας.

Όταν οι Αρχές κατέφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τα πτώματα των οχτώ παιδιών, μαχαιρωμένα μέχρι θανάτου. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι μια 34χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όπως γνωστοποιήθηκε, η γυναίκα ήταν η μητέρα των επτά παιδιών και συγγενής του όγδοου θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση ο 20 χρονος αδελφός των παιδιών ο οποίος τα βρήκε νεκρά μέσα σε μια λίμνη αίματος. Άλλα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, πάντως, ότι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα κατά τη διάρκεια έρευνας στους χώρους του σπιτιού ύστερα από τηλεφώνημα.

Η Αυστραλία βρίσκεται ήδη σε ύψιστο συναγερμό έπειτα από το περιστατικό ομηρείας την Τρίτη στο Σύδνεϋ που διήρκεσε 16 ώρες και άφησε πίσω του τρεις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ο δράστης. Οι Αρχές θέλουν να καθησυχάσουν τον κόσμο, λέγοντας ότι, παρά τη σοβαρότητα του συμβάντος, πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν θα έπρεπε να τους ανησυχεί, μιας και δεν συνδέεται με την πρόσφατη τραγωδία στο Σύδνεϋ.

Η συγκεκριμένη γειτονιά κατοικείται, σύμφωνα με τον αυστραλιανό τύπο, κυρίως από Αβορίγινες Αυστραλούς, και τα ποσοστά τόσο του αλκοολισμού όσο και της εγκληματικότητας είναι μεγάλα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν δείχνουν γείτονες και συγγενείς των θυμάτων συγκεντρωμένους έξω από το σπίτι, σε εμφανή κατάσταση σοκ, να προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον. Φαίνεται, επίσης, η εσπευσμένη απομάκρυνση της 34χρονης από το σημείο με ασθενοφόρο. Αργότερα, αστυνομικοί και πολίτες καταθέτουν λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης