Αυξάνεται διαρκώς ο τραγικός απολογισμός των νεκρών και των τραυματιών στην Κολομβία, η οποία σαρώνεται από σφοδρές πλημμύρες και ποταμούς λάσπης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα τα τελευταία δεδομένα κάνουν λόγο για περισσότερους από 110 νεκρούς και 200 αγνοούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μόλις με ενημέρωσαν πως έχουν καταγραφεί 112 νεκροί. Αγνοούμε ακόμη πόσοι περισσότεροι ενδέχεται να υπάρξουν, εμείς πάντως θα εξακολουθήσουμε τις έρευνες» είπε ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος κατά την άφιξή του στην Μοκόα, πρωτεύουσα της επαρχίας Πουτουμάγιο στα νότια της χώρας.

Την ίδια στιγμή, ο Ερυθρός Σταυρός της χώρας κάνει λόγο για 188 τραυματίες, από τους οποίους ο 22 έχουν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και για τουλάχιστον 200 αγνοουμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο απολογισμός ολοένα κι αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα», υποστήριξε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σέσας Ουρουένια, ο οποίος είναι ο γενικός διευθυντής των υπηρεσιών αρωγής του Ε.Σ. της Κολομβίας, αναφερόμενος στην «κολοσσιαίων διαστάσεων» καταστροφή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης