Στους δύο ανέρχεται πλέον ο αριθμός των επιβατών λεωφορείου, που έχασαν τη ζωή τους ύστερα από την ανατροπή του οχήματος στην πόλη Ντέλαγουερ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Associated Press, πρόκειται για δύο γυναίκες, οι οποίες υπέκυψαν στα σοβαρά τραυματά τους. Ακόμη 49 άνθρωποι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στα κατά τόπους νοσοκομεία, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 16.20 το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών διάσπαρτα στο έδαφος ήταν ορισμένες μόνο από τις εικόνες που αντίκρισαν τα σωστικά συνεργεία μόλις έφθασαν στον τόπο της τραγωδίας. Σε διάφορα σημεία περιμετρικά του κατεστραμμένου λεωφορείου βρίσκονταν ξαπλωμένοι τραυματίες, ενώ άλλοι επιβάτες με κηλίδες αίματος στα ρούχα τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις σκηνές που εκτυλίσσονταν μπροστά τους.

Πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά της αστυνομίας και 16 ασθενοφόρα έσπευσαν επιτόπου, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στους επιβάτες. Δημοσίευμα του usatoday.com αναφέρει πως η διαχειρίστρια εταιρεία έστειλε το βράδυ της Κυριακής ένα λεωφορείο από τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παραλάβει όσους επιβάτες είχαν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και μπορούσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: «Καρφώθηκε» κάτω από σχολικό λεωφορείο, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014, 22:07

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης