Τρεις νεκροί είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από τις πλημμύρες που σαρώνουν από το βράδυ (τοπική ώρα) την περιοχή Μπάουλντερ Κάουντι στο Κολοράντο των ΗΠΑ, μετέδωσε το Denver Channel.

Οι καταρρακτώδεις βροχές πλημμύρισαν πολλά μέρη του Κολοράντο, καταστρέφοντας σπίτια, εξαναγκάζοντας πολλούς κατοίκους να εγκαταλείψουν τις οικίες τους, τις αρχές να προχωρήσουν σε αποκλεισμό δρόμων και να διατάξουν το κλείσιμο των σχολείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο θύμα αναφέρθηκε αργά την Τετάρτη (τοπική ώρα) στην Τζέιμςταουν, βορειοδυτικά του Μπάουλντερ. Στην ίδια περιοχή, υπήρξαν αναφορές για καταρρεύσεις κτηρίων και ένα άτομο που σκοτώθηκε παγιδευμένο σε ένα από αυτά τα κτήρια.

Επίσης, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) άνδρες της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν μία σορό ενός άνδρα από τα φουσκωμένα ορμητικά νερά που είχαν πνίξει τους δρόμους του Λας Βέγκας, κοντά στη Νεβάδα.

Τέλος, ένας ακόμη άνδρας φέρεται πως έχασε τη ζωή του στο Μπάουλντερ Κάουντι, με τη σορό του να εντοπίζεται κοντά στην οδό Λίντεν, στο βόρειο μέρος της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης