Νέα συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισαμουντίν Χουσέιν σχετικά με την πορεία των ερευνών μετά τις ανακοινώσεις του Αυστραλού πρωθυπουργού για εντοπισμό αντικειμένων τα οποία πιθανώς να είναι συντρίμμια του χαμένου Boeing 777 της Malaysia Airlines.

Σύμφωνα με τον υπουργό, στις έρευνες 2.500 χλμ. δυτικά του Περθ της Αυστραλίας επιχειρούν 18 πλοία και 29 αεροσκάφη. Μάλιστα, πλοίο αποστέλλει και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις οικογένειες ανά τον κόσμο, ένα κομμάτι πληροφορίας είναι αυτό που επιθυμούν περισσότερο -που επιθυμούμε περισσότερο και είναι η πληροφορία που απλά δεν έχουμε: την τοποθεσία (όπου βρίσκεται) το αεροσκάφος» είπε ο Χουσέιν και τόνισε ότι οι προσπάθειες δεν θα σταματήσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας (τοπική ώρα).

«Κάθε προσπάθεια γίνεται ώστε να βρεθούν τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στις φωτογραφίες των δορυφόρων» δήλωσε και τόνισε, επαναλαμβάνοντας τη φράση που είχε πει και νωρίτερα: «Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι συγκεκριμένες εικόνες, αν και αξιόπιστες, μπορεί να μην συνδέονται με το χαμένο αεροπλάνο».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης