Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξουδετέρωσε τον πρώτο εκρηκτικό μηχανισμό στο παγιδευμένο με εκρηκτικά διαμέρισμα του 24χρονου Τζέιμς Χολμς που σκόρπισε τον θάνατο, ανοίγοντας πυρ σε κινηματογραφική αίθουσα του προαστίου Ορόρα του Ντένβερ, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες ακόμη. Από το μακελειό, μάλιστα, επτά άτομα παραμένουν ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

Σημειώνεται ότι στο διαμέρισμα του υπόπτου βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί, μετά από ισχυρισμούς του ίδιου πως έχει παγιδεύσει το σπίτι του με εκρηκτικά. Τελικά, πριν από λίγο, στην αστυνομική επιχείρηση που αποκαλείται «διαδικασία απόδοσης ασφάλειας», η οποία πραγματοποιείται εξ αποστάσεως από ομάδα πυροτεχνουργών, ένα ρομπότ τοποθέτησε έναν σωλήνα –γνωστό ως «water shot»- κοντά στον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο διαμέρισμα και οπισθοχώρησε σε ασφαλή απόσταση. Ο σωλήνας στη συνέχεια εξερράγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί, η διάρκεια της επιχείρησης είναι άγνωστη καθώς δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των εκρηκτικών.

Δείτε το video…

Διαβάστε επίσης Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του μακελάρη του Ντένβερ, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012, 18:27
 
Ταυτιζόταν με τον «κακό» στις ταινίες δράσης ο μακελάρης του Ντένβερ, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012, 09:22

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης