Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Twitter, και σε μόνιμη πλέον βάση, αναλαμβάνει ο Jack Dorsey, συνιδρυτής της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος είχε επιστρέψει τον Ιούνιο, αναλαμβάνοντας προσωρινά καθήκοντα CEO.

Η παραπάνω εξέλιξη ανακοινώθηκε από την ίδια την εταιρεία, ενώ έγινε επίσης γνωστό πως ο κ. Dorsey θα διατηρήσει και της θέση του ως CEO στη Square, μια startup επιχείρηση που παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και η οποία ιδρύθηκε το 2009 από τον ίδιο τον Jack Dorsey. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία αναμένεται, εντός του 2015, να καταθέσει αίτηση για δημόσια εγγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Ιούνιο, ο Jack Dorsey ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Twitter, μετά από την παραίτηση του Dick Costolo. Επρόκειτο για μια αποχώρηση που έλαβε χώρα σε μια περίοδο, στη διάρκεια της οποίας η εταιρεία δεχόταν έντονες πιέσεις από επενδυτές που εξέφραζαν την απογοήτευσή τους για τους αργούς ρυθμούς επέκτασης της χρήσης της πλατφόρμας, για το μικρό μέγεθός της συγκριτικά με εκείνο του Facebook, αλλά και για την έλλειψη κερδοφορίας της εταιρείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης