Χάος επικράτησε στο διάσημο θέρετρο Ακαπούλκο στο Μεξικό σήμερα λόγω πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή.

Πολλά ξενοδοχεία αναγκάστηκαν να περιορίσουν τα γεύματα που προσφέρουν στους χιλιάδες αποκλεισμένους τουρίστες, ενώ τα νερά πλημμυρών και χειμάρρων «κατάπιαν» στην κυριολεξία σπίτια και αυτοκίνητα έπειτα από τις σφοδρές καταιγίδες, τις χειρότερες των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα. Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό ότι έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 55 άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εικόνες που μετέδωσαν μεξικανικά τηλεοπτικά δίκτυα το νερό στο διεθνές αεροδρόμιο του Ακαπούλκο εμφανίζεται να φθάνει σχεδόν το ένα μέτρο.


Τουλάχιστον 40.000 επιβάτες δεν κατέστη δυνατό να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο αυτό. Επιπλέον, μια από τις βασικές οδικές συνδέσεις με την πόλη έχει αποκλειστεί εντελώς λόγω της λάσπης.


Οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις των τελευταίων τριών ημερών απέκοψαν πολλούς από τους δρόμους που οδηγούν στο θέρετρο αυτό του Ειρηνικού όπου ζουν 750.000 άνθρωποι. Το Ακαπούλκο ήταν μαγνήτης για τους αστέρες του Χόλυγουντ τις ημέρες που ήταν στις δόξες του, αλλά πλέον η τουριστική κίνηση έχει μειωθεί αρκετά-εξαιτίας και της εγκληματικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης