Φονικό με θύμα τον πατέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, Γιάννο σημειώθηκε χθες περίπου στις 10.00 στην Αγία Νάπα.

Το θύμα δέχθηκε πυρά από άγνωστους ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημα της οικίας του, που βρίσκεται μεταξύ Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής.

Τι αναφέρει η γυναίκα του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με την αστυνομία, είναι η γυναίκα του, που τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου υπαστυνόμος Γιώργος Οικονόμου, επεσήμανε ότι ο φόνος έγινε γύρω στις 09.30 χθες το βράδυ με μόνη αυτόπτη μάρτυρα τη σύζυγο του θύματος. «Ο Γιάννης Μαρουδής άλλως Καλοψιδιώτης 77 χρόνων, εξήλθε για άγνωστο λόγο από την κατοικία που βρίσκεται εντός του ράντσου του και δέχθηκε ριπή πυροβολισμών. Ο 77χρονος έπεσε στο έδαφος και ξεψύχησε» είπε.

Στις 10.00 η νεκροτομή

Αυτοψία επί της σορού του, διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους και φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως το θύμα, δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες. Στις 10.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή επί της σορού του, όπου θα εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκηνή παρέμεινε αποκλεισμένη όλη τη διάρκεια της νύχτας και με το πρώτο φώς της ημέρας άρχισαν εκτεταμένες έρευνες. Ήδη το ΤΑΕ Αμμοχώστου προχωρεί σε ανακρίσεις.

Σημειώνεται ότι στις 23 Ιουνίου, συμπληρώνονται δύο χρόνια από το πενταπλό φονικό που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα που στόχο είχε το γιό του θύματος, Φάνο Καλοψιδιώτη.

Πηγή: sigmalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης