Ξεκίνησαν οι πρώτες αναφορές στην έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην οδό έξω από υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος.


Μέχρι στιγμής, τον χορό άνοιξε πρώτο το Spiegel.de με την εξής σύντομη αναφορά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κοντά στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη, κανείς δεν τραυματίστηκε. Άγνωστος προειδοποίησε με κλήσεις του σε ελληνική εφημερίδα και ειδησεογραφικό portal πριν από την έκρηξη».

Την ημέρα που η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές και λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα, το περιστατικό προκαλεί το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ. Μάλιστα, στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα τηλεφώνησε εκπρόσωπος της γαλλικής έκδοσης του Euronews, προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για την έκρηξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Euronews

«Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στο κέντρο της Αθήνας προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικές Αρχές απέκλεισαν την περιοχή μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα το οποίο έκανε άγνωστος σε δύο τοπικά ΜΜΕ δίνοντας περιθώριο 45′. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με 75 κιλά εκρηκτικών. Δεν σημειώθηκαν ανθρώπινες απώλειες».

Repubblica

Guardian

Διαβάστε επίσης: Έκρηξη παγιδευμένου Ι.Χ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης