Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Δεκάδες σκάφη και γιοτ τουριστών από τα Εμιράτα και όχι μόνο (σ.σ. εθεάθη και αυτό της κας Αγγελοπούλου) έχουν κατακλύσει την περίφημη παραλία «Ψαρού» στη Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Άραβες επισκέπτες, πέραν από την ιδιαίτερη προτίμηση στο νησί, επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το απόλυτο πάρτι του καλοκαιριού: τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και των Gipsy Kings.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που δημοσιεύει το zougla.gr, η παραλία έχει αποκλειστεί από νωρίς, ενώ άνδρες της εταιρείας Security απομακρύνουν τους λουόμενους στρώνοντας παράλληλα τα… χαλιά για τη μεγάλη φιέστα, παρά την κρίση.

Η σκηνή για τη συναυλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο μπάνιο πριν τη συναυλία

Στρώνουν τα... χαλιά

Η παραλία προσεγγίζεται μόνο από... θαλάσσης

Απομακρύνονται οι λουόμενοι

Δεκάδες γιοτ και θαλαμηγοί στην παραλία

Προετοιμασίες στον χώρο

Άνδρες security εποπτεύουν τον χώρο

Οι τιμές δείχνουν ότι το «πριγκιπάτο της Μυκόνου» δεν καταλαβαίνει από κρίση, καθώς οι εκλεκτοί πελάτες αναμένεται για ακόμα μία χρονιά, να ξοδέψουν λεφτά με το τσουβάλι.

Όσοι λοιπόν βρεθούν απόψε στο Nammos έχουν δύο επιλογές: η πρώτη είναι τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή. Σε αυτά η τιμή του μενού ξεκινάει από τα 1.000€ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται μία σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασί Saint Tropez Rose για κάθε τραπέζι, ατομικό μενού φαγητού (σαλάτα καβουριού, σαλάτα Nammos, γαρίδες με καυτερή σάλτσα, rib eye με ψητές πατάτες και επιδόρπιο). Η δεύτερη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους είναι τα τραπέζια που βρίσκονται πιο μακριά από τη σκηνή. Σε αυτά η τιμή ανά άτομο ξεκινάει από τα 500€, με τη συνολική ελάχιστη κατανάλωση να ορίζεται στα 5.000€.

Μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη εξασφαλίσει ”πρώτο τραπέζι πίστα” είναι βαθύπλουτοι Άραβες, Ρώσοι, Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν θα διστάσουν να ανοίξουν και πάλι 15λιτρες σαμπάνιες αξίας 60.000 στα πόδια των καλλιτεχνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης