Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο οι υποψήφιες χώρες στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision έκαναν διάφορες αλλαγές στα τραγούδια και τη σκηνική τους παρουσία πριν ανέβουν στη σκηνή του Wiener Stadthalle. Οι εμφανίσεις πολλών θα είναι απόψε αρκετά αλλαγμένες σε σχέση με τις αντίστοιχες που έκαναν στους τελικούς των χωρών τους και άλλοι αποφάσισαν να παραμείνουν στα ίδια.

Οι Φιλανδοί αποφάσισαν να κρατήσουν την εμφάνισή τους ακριβώς ίδια με εκείνη του εθνικού τελικού τους, φορώντας ακόμη και τα ίδια ρούχα. Η δική μας Μαρία Έλενα Κυριάκου κράτησε ίδιο τον κορμό της performance της, ωστόσο στιλιστικά επέλεξε ένα πιο εντυπωσιακό φόρεμα. Η συμμετοχή της Μολδαβίας θα χρησιμοποιήσει μεταλλικά επίπεδα και χορευτές στον ημιτελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ουγγαρία θα χρησιμοποιήσει ένα διαφορετικό και διαστημικό background, ενώ οι Εσθονοί θα φορέσουν χρωματιστές στολές. Το τραγούδι του FYROM θα αλλάξει γλώσσα και θα εκτελεστεί στα αγγλικά, ενώ το ίδιο θα κάνει και η σερβική συμμετοχή.

Η Ρουμάνοι θα τραγουδήσουν σε μισά αγγλικά και μισά ρουμανικά, τη στιγμή που η συμμετοχή της Γεωργίας αποφάσισε να μην υιοθετήσει κανενός είδος εφέ.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης