Εντυπωσιακή, γλυκιά και έτοιμη να αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον ρόλο της παρουσιάστριας του Dancing with the stars 4, εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα. Η απαστράπτουσα κόκκινη τουαλέτα της δεν θα μπορούσε βέβαια να περάσει απαρατήρητη.

Με νεανική και ταυτόχρονα glam εμφάνιση μέσα στην κόκκινη maxi δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη καλωσόρισε κοινό, κριτές και συμμετέχοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το styling επιμελήθηκε ο στενός της συνεργάτης Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Βάσω Νικολοπούλου.

Το λαιμό της στολίζε ένα λεπτεπίλεπτο κόσμημα, με συμβολικό όμως χαρακτήρα, αφού ήταν ένα μπλε ματάκι για να την προστατεύει, ενώ στο δεξί χέρι της κυριαρχούσε ένα χρυσό βραχιόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλυτα ταιριαστό το styling με την ηλικία της και με γερές δόσεις λάμψης, η Δούκισσα Νομικού έκλεψε την παράσταση. Μόλις σήμερα θα ξεκινήσουν όμως, και οι συγκρίσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Έχουμε πολλά να δούμε τις 14 Κυριακές που θα προβάλλεται το Dancing with the Stars.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης Η επίσημη πρώτη της Δούκισσας στο DWTS 4, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013, 22:36

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης