Δειλά δειλά αρχίζουν και φέτος οι επώνυμοι να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους αναρτώντας φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Facebook και Instagram, για το πώς περνούν ή θα περάσουν τη Μεγάλη Βδομάδα.

Πάμε να δούμε που βρίσκονται οι «celebrities»της χώρας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινάμε με τη Δέσποινα Βανδή που μετά το τέλος των σχολικών υποχρεώσεων των παιδιών για τις ημέρες του Πάσχα, η τραγουδίστρια αναχώρησε με τη Μελίνα και τον Γιώργο, για τη Θεσσαλονίκη ενώ ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης τους συνάντησε εκεί την επομένη.

Σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη, στο εξοχικό τους στην Επίδαυρο, θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή μαζί με το γιο τους! Μέσω των social media ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους φίλους του μια φωτογραφία που δείχνει τις ομορφιές της Επιδαύρου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προτίμησή τους όμως για αυτές τις μέρες φαίνεται να δείχνουν οι εγχώριοι σταρ σε αποδράσεις εκτός Ελλάδος, καθώς αρκετοί από αυτούς φρόντισαν να ανεβάσουν φωτογραφίες από το εξωτερικό!

Μεταξύ αυτών η Άννα Βίσση, που θα περάσει το Πάσχα με την κόρη, το γαμπρό και το «Νινίκο» της στη μακρινή Νέα Υόρκη.

Ενώ δεν θα μπορούσε να περάσει αλλού το Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού, πέρα από το ησυχαστήριο της την Πάτμο. Ενώ ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος αυτές τις άγιες μέρες θα τις περάσει σε γνωστό ξενοδοχείο στη Μεσσηνία.  Ο Πέτρος ανέβασε ένα ηλιοβασίλεμα, ενώ λίγες ημέρες πριν μας είχε δείξει το νέο look του, που άφησε γένια!

Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης συμβαδίζει με τον καιρό και επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με την οικογένειά του στα όμορφα και… χιονισμένα Ζαγοροχώρια. Μέσω των social media, ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις ομορφιές των γραφικών χωριών του νομού Ιωαννίνων, καθώς επίσης το χιόνι και… το ράφτινγκ που έκανε στον Βοϊδομάτη!

Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους θα κάνουν Πάσχα στη γενέτειρα πατρίδα του τραγουδιστή, στη Κέρκυρα! Ο Σάκης ταξίδεψε με το πλοίο προς το νησί των Φαιάκων και ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που έδειχνε το μπλε της θάλασσας και το συννεφιασμένο ηλιοβασίλεμα και έγραψε, «Home sweet home».

Μετά την επιτυχημένη διαδρομή, για τρίτη χρονιά της παράστασης «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Ρέππα Παπαθανασίου, ένας από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν, ο Μάνος Ιωάννου, εκμεταλλευόμενος, τις ημέρες όπου το θέατρο αργεί λόγω Πάσχα, επισκέφτηκε το Παρίσι.

Ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα και ξοδεύει αρκετό από τον χρόνο του σε ψώνια σε γνωστούς οίκους μόδας, αλλά και κοντινές εκδρομές σε αξιοθέατα της πόλης, απ’ όπου και οι φωτογραφίες που ο ίδιος ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


 
Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης