Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που να τα συνδυάζει όλα; Εμφάνιση, απόδοση, καινοτομία, κομψότητα, υπερσύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά, μικρό μέγεθος, χρώμα της προτίμησής σας, ασφάλεια, ευκολία αλλά… και λειτουργίες που μέχρι σήμερα δεν τις είχε καμία τέτοια συγκευή; Γίνετε “επαγγελματίας” του ατμίσματος, γνωρίστε το όλα-σε-ένα A1 Pro της alter eGo και το σίγουρο είναι ότι θα… κολλήσετε σε αυτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσέξτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και αναρωτηθείτε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο: ενσωματωμένος ατμοποιητής και μπαταρια 2.100 mAh με διπλό σύστημα προστασίας και έλεγχο από εσάς, δεξαμενή χωρητικότητας υγρού τύπου TFTA (γέμισμα από πάνω και έλεγχος της ροής του αέρα στο πάνω μέρος) 3,5 ml για να το αναπληρώνετε όσο το δυνατόν πιο σπάνια, “leak proof” επιστόμιο για επιπλέον ασφάλεια ώστε να μην έχετε ποτέ υγρό στα χείλη σας, έλεγχος της θερμοκρασίας με αντιστάσεις τιτανίου και νικελίου… Όλα αυτά προκαλούν για τον προνομιούχο κάτοχό του μια ανώτερη εμπειρία ατμίσματος που σας καλεί να την απολαύσετε! Χρειάζεστε κάτι περισσότερο;

Οι κατασκευαστές του θεώρησαν ότι πρέπει να σας… καλομάθουν, και αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μετέτρεψαν το A1 Pro σε πραγματικό gadget: στη διακριτική οθόνη του μπορείτε να βλέπετε την ώρα, σε αναλογικό και ψηφιακό ρολόι ενώ και τις στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε, μάλλον δεν θα το αφήνετε από τα χέρια σας: περιλαμβάνεται το ψηφιακό παιχνίδι flappy bird, μετατρέποντας το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο και σε… εργαλείο ψυχαγωγίας! Και τα καλύτερα, έρχονται: Το λογισμικό του αναβαθμίζεται ώστε να μην μένετε ποτέ πίσω στις εξελίξεις και τις καινοτομίες που μας επιφυλάσσει το μέλλον του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι επειδή από ένα τέτοιο ηλεκτρονικό τσιγάρο οι απαιτήσεις σας είναι απεριόριστες, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να έχετε τη μάξιμουμ απόδοση κάθε στιγμή: Τροφοδοτήστε τον ατμοποιητή σας με όλη τη δύναμη της μπαταρίας, χρησιμοποιώντας κεφαλές από 0,2 ως 1,5 ohm, διατηρώντας παράλληλα όλες τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Με κεφαλές αντίστασης από 1,5ohm τύπου Clapton μέχρι 0,6 ή στα 0,5Ohm ή ακόμα και 0,25ohm τύπου Notchcoi,l απολαμβάνετε πλούσιο, δυνατό και ασυναγώνιστης έντασης ατμό, ενώ με μία κεφαλή νικελίου στα 0,2Ohm παίζετε δυνατά στον έλεγχο θερμοκρασίας και αλλάζετε εμπειρία ανάλογα με τη στιγμή!

Επιλέξτε το σε τρία χρώματα, μαύρο, ασημί και κόκκινο, συνδυάζοντας το και με το χρώμα της δεξαμενής και τον τρόπο που φαίνεται το υγρό μέσα σε αυτή, καθώς αυτή είναι μια δυνατότητα που παρέχεται… ηλεκτρονικα!

Προτιμάτε έναν διαφορετικό ατμοποιητή από τον ενσωματωμένο; Και όμως γίνεται, αφού παρέχεται μια ειδική βάση ώστε να προσαρμόσετε τον ατμοποιητή της αρεσκείας σας! Είπατε τίποτα;

Παρακολουθήστε την αναλυτική παρουσίαση για τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργίας του A1 Pro στο βίντεο της alter eGo Academy:



Το πακέτο περιέχει:

• 1 x alter eGo A1 Pro
• 1 x ανταλλακτική κεφαλή BF Clapton 1.5ohm
• 1 x Επιστόμιο (Μαύρο)
• 1 x micro USB καλώδιο φόρτισης
• Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά

Προμηθευτείτε το πλήρες πακέτο με 79 ευρώ στο εξειδικευμένο δίκτυο καταστημάτων της alter eGo! 

Δώστε στο άτμισμά σας γεύση… καλοκαιριού, συνδυάζοντας το νέο σας ηλεκτρονικό τσιγάρο με τις υπέροχες γεύσεις φρούτων, επιλέγοντας από την τεράστια γκάμα της alter eGo! Καρπούζι, πεπόνι ή κεράσι; Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν σας μένει παρά να το… απολαύσετε και με την αγαπημένη σας συνήθεια! 

Δοκιμάστε οι ίδιοι το Α1 Pro και γνωρίστε τα πάντα για αυτό από τους ειδικούς, σε ένα από τα πιστοποιημένα καταστήματα της alter eGo! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης