Λένε συνήθως πώς τα social media είναι ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών. Σύμφωνοι. Μπορεί ωστόσο να είναι και ο καλύτερος τρόπος για έναν πολιτικό και μάλιστα λαλίστατο, ο οποίος χρησιμοποιεί το twitter εν είδει ιδιότυπης καμπάνιας, να εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Διότι η αμεσότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκτός από Μέσο, είναι και δαμόκλειος σπάθη. Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε και στη συνέχεια παρέμεινε σε έναν άτυπο διάλογο χθες το απόγευμα, ο οποίος ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακός.

Αντικείμενο του άτυπου διαλόγου βεβαίως, η υπόθεση Noor 1, η οποία κατόπιν της δημοσιογραφικής έρευνας αναβαθμίστηκε σε ένα μείζον πολιτικό γεγονός, το οποίο κορυφώνεται αύριο Δευτέρα στη Βουλή. Ο διαδικτυακός αυτός διάλογος παρουσιάζεται ολόκληρος από το zougla.gr ώστε ο κάθε πολίτης να αντιληφθεί το τι παίζεται πίσω από αυτή τη βρώμικη ιστορία του ναρκόπλοιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως γνωστόν, οι πολίτες είναι αυτοί που κρίνουν, αλλά και γελάνε τελευταίοι… Άλλωστε είναι αυτό το πλεονέκτημα της κοινωνίας των πολιτών που τρομοκρατεί τους πολιτικούς…

Διαβάστε για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποια σχόλια χρηστών του twitter, που παρακολούθησαν τους διαλόγους:



Το τελευταίο tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, μετά τον διάλογο με τον Γεωργιάδη
:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης