Για όλους και για όλα μίλησε στην Λουκίλα Καρρέρ και στην τηλεόραση της Ζούγκλας ο καταξιωμένος χορευτής και χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο διαχρονικός καλλιτέχνης μίλησε για τις δύο μεγάλες κυρίες της showbiz, τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με τις οποίες συνεργάστηκε στενά και τον βοήθησαν πολύ στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη Μαρινέλλα τη γνώρισα στο Παρίσι. Βρέθηκε στο κέντρο που χόρευα και, ενώ είχα χορέψει μπροστά στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Ούρσουλα Άντρες, τον Νουρέγιεφ, όταν είδα μπροστά μου τη Μαρινέλλα τα έχασα…» εξομολογήθηκε.

«Η Αλίκη ήταν πολύ γενναιόδωρη. Ήθελε να δώσει στους συνεργάτες της λίγη από τη λάμψη της. Ήθελε να μοιραστεί μαζί τους την επιτυχία και να τους αναδεικνύει. Έχασα πολλά από τότε που έφυγε…» είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Από την Κυριακή 15 Μαρτίου και για 4 Κυριακές θα βρίσκομαι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο χορογραφώντας και συμμετέχοντας σε μία παράσταση που είναι αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα με αφορμή τα 100 χρόνια κινηματογράφου» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθείστε την εκπομπή:

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης