Tην Τετάρτη 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision στη Βιέννη.

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου που θα παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια «Love till it’s over» και το «Όταν οι Άγγελοι κλαίνε» αλλά και το τραγούδι της περσινής νικήτριας της Eurovision, Conchita Wurst, special acts θα απολαύσουμε από τον Λούκα Γιώρκα (Ελλάδα 2011), τους Freaky fortune feat Riskykidd (Eλλάδα 2014), τους ONE (Κύπρος 2002- επανένωση μετά από 13 χρόνια), τον Θάνο Καλλίρη (Ελλάδα 1987), τον Γιάννη Καραγιάννη (Κύπρος 2015) αλλά και από τους Boys and Noise με το «Die for you» και τους KINGS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, οι πέντε φετινοί υποψήφιοι ετοιμάζουν ακόμα μια μεγάλη έκπληξη επί σκηνής. To αρχαιότερο ελληνικό σωματείο φίλων της eurovision INFE GREECE ετοιμάζει τις δικές του εκπλήξεις και σύσσωμο και οργανωμένο θα έχει το δικό του ρόλο στην αυριανή βραδιά της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Βιέννη φέτος το Μάιο.

Περισσότερα: Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης