Η ΝΑΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΣΤΕΚΙ !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό με πεθύμησες; Όχι;;; Tι θα μου έλεγες; Λοιπόν… τα τελευταία εικοσιτετράωρα συνειδητοποίησα ότι είμαι μεγάλη ψωνάρα!

Ευτυχώς που είμαι ειλικρινής πάντως και το δηλώνω από μόνη μου. Θα σου το πω απότομα. Πήγα κι εγώ  στην ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!! Τι πώς; Αναγνωρίζεται σιγά μεν, σταθερά δε, το ταλέντο μου. Όχι παιδί μου στην κομμωτική. Αυτό το κάνω για βιοπορισμό . Στην… υποκριτική! Με κάλεσε λοιπόν να παίξω ξέρεις ποιος; Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ! Μου στείλανε και το σενάριο. Ο ρόλος μου; Σκανδαλωδώς ανατρεπτικός! Αφεντικό, πρωταγωνιστώ σε ερωτικό σκάνδαλο που δημιουργεί “σεισμό” και στην σόου και στην μπιζ. Σε προετοιμάζω ότι θα δεις μια σκηνή πολύ σκληρή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Πολύ πολύ, σου λέω, σκληρή… Καταφέρνω όμως  και τους περιπλέκω  όλους -μα όλους. Δηλαδή, με το που εμφανίζομαι στις ζωές τους… η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ κατεδαφίζεται!!!

Δεν σου λέω τίποτα άλλο. Κανονικά ούτε αυτά θα σου έλεγα, αλλά χρειάζομαι ηρεμία ως καλλιτέχνης για να αφομοιώνω τον ρόλο μου. Πρέπει να είμαι στην αρχή απερίσπαστη για να ερμηνεύσω. Έχω μονολόγους, αυτοσχεδιασμούς και μελέτη. Αν με χρειαστείς, στο κινητό μου απαντά η ενδυματολόγος! Μπορείς να αφήσεις μήνυμα και θα σε καλέσω εγώ! ( Καταλαβαίνεις, ποτέ δεν είναι αργά για να γίνει κάποιος ψωνάρα, σιγά μην με πήρε η ηλικία!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΘΩΔΗ ΚΑΙ… ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΑΛΟΓΑ

Περίμενα μερικά εικοσιτετράωρα για να καταλαγιάσει μέσα μου η πληροφορία. Η Εφη Θώδη υποστήριξε στην εκπομπή της Άννας Δρούζα στο ΣΤΑΡ ότι “θεραπεύει τον καρκίνο”. Ένα μεσημέρι, λέει, είδε μία λάμψη την στιγμή που οδηγούσε. Ένα άρμα με πέντε – έξι άλογα (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό) κατέβηκε από τον ουρανό, την άρπαξε  και την πήγε στον Θεό. Εκείνος, λοιπόν, της προσέφερε την δύναμη να θεραπεύει: καρκίνο, ωτίτιδες, κρεατάκια, κυστίτιδες, αλλεργίες στο μαλλί, υπογονιμότητα, (για την πρεσβυωπία, επειδή ρωτάτε, δεν είμαι σίγουρη, πάρτε την στο τηλέφωνο να ρωτήσετε!).

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…

Κατ’ αρχήν, η Έφη Θώδη μίλησε στην εκπομπή της Άννας Δρούζα για την εμπειρία της απαγωγής της από το “θεϊκό άρμα”. Την συγκεκριμένη συνάντηση, έμαθα,  ότι ορισμένοι την λοιδόρησαν. Κατέκριναν την Θώδη για το ταλέντο της και την Δρούζα για την επιλογή του θέματος. Αυτοί όμως είναι οι  κακιασμένοι και δεν θα ασχοληθώ…

Προβληματίστηκα όμως για την αισθητική του “Θεού”… Εγώ Τον είχα να έλκεται  περισσότερο από καλλιτέχνες του έντεχνου ρεπερτορίου. Τον είχα δηλαδή πιο φαν της Ευγενίας Μανωλίδου και λιγότερο της Έφης Θώδη.

Δηλαδή, αν με ρωτήσεις “τι μουσική ακούει ο Θεός;” σε καμία των περιπτώσεων δεν θα υποστήριζα ότι ακούει “Τα γίδια στο μαντρί”! Τον είχα ν’ ακούει Μπαχ, ας πούμε. Πώς τώρα από τον Μπαχ έγινε “γκρούπυ” της Θώδη δεν το καταλαβαίνω. Εκτός κι αν την είδε να κάνει τσουλήθρα φορώντας δεκάποντο με κολάν!!! Δεν μπορώ να δώσω καμία άλλη εξήγηση στο φαινόμενο…

Πρόταση: Εγώ λέω να μην είμαστε εντελώς αρνητικοί. Ας ξεκινήσουμε να εμπιστευόμαστε τις θεραπευτικές ικανότητες της Έφης από τα λιγότερο “σκληρά”, όπως τριχόπτωση και μυρμηγκιές, γιατί αν -γράφω αν- την σήκωσε το άρμα και την πήγε …στον Ύψιστο…, αν -γράφω αν- τραγούδησαν αγκαλιασμένοι το “I love you baby” αν η Έφη θα διασκευάσει σε ραπ …το “άσμα ασμάτων” …..

ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!

Σήμερα σηκώθηκα ξημερώματα. Έχω αναστατωθεί αφεντικό από τις δηλώσεις τις Έφης Θώδη “περι απαγωγής της” με άρμα! Σκέφτομαι, δηλαδή, μπας και εκεί που είμαι στον “τρίτο” ακούσω χλιμιντρίσματα και ξεσηκωθώ μέσα στις νύχτες χωρίς παντόφλα! Να σκεφτείς, από εκεί που πριν την… “απαγωγή Θώδη” κοιμόμουν “ασετάριστη”, δεν με ένοιαζε δηλαδή αν έδενε αισθητικά το “κάτω” με το μπόντυ, τώρα διαλέγω τα “σετάκια” από πριν. Δεν ξέρω και τι καιρό κάνει στον Ύψιστο! Αλήθεια, αυτό πώς και δεν το ρώτησε η Αννα;

Απροβλημάτιστη από προχθές… Ξυπνάω χάραμα και βλέπω τηλεόραση. Βλέπω λοιπόν τον Γιώργο Παπαδάκη να συνομιλεί με έναν “κύριο Δημήτρη”. Καλά, τι γίνεται στον κόσμο; Ο “κύριος Δημήτρης” κατάγγειλε τον ξυλοδαρμό της κυρίας του  από “ταρίφα”!

ΤΟ ΣΤΟΡΥ

Μια στραβοτιμονιά του “ταρίφα” ήταν αρκετή για να “κρανιώσει” η Δημήτραινα. (Έτσι κατάλαβα). Επιχειρεί, λοιπόν, η κυρία να στείλει μήνυμα με νεύμα στον “ταρίφα”. Εκείνος προφανώς είχε ανάδρομο τον Ερμή… Τι έκανε; Το αποκάλυψε  ο κύριος Δημήτρης στον Γιώργο Παπαδάκη, με φωνή που ακουγότανε ένα κλικ πιο πίσω από τον… λυγμό: “χοντρό καριολίκι, κύριε Παπαδάκη μου”!

“Σας μιλάω για …καριολίκια” Ο Γιώργος Παπαδάκης για δευτερόλεπτα ένιωσε πως, αν έδειχνε ότι μπορεί να αγνοεί τα… μέινστριμ καριολίκια, θα τα “έριχνε” ο Δημήτρης στον “αέρα” για να γίνει πιο σαφής.  “Καταλαβαίνω, καταλαβαίνω” λέει ο δημοσιογράφος. Ο Δημήτρης, ακούγοντας τα καριολίκια που απευθύνει ο ταρίφας (με τον ανάδρομο)  στην κυρία του, τον “κλείνει” και αντί να κατέβει εκείνος να ζητήσει τον λόγο από τον ταρίφα… κατεβαίνει η Δημήτραινα! Τότε ο ταρίφας, που δεν την βλέπει προφανώς ως “μπίμπο”, αλλά την νιώθει περισσότερο σαν Μιχάλη Ιατρόπουλο στους “ψίθυρους καρδιάς”, την πλακώνει στις μπουνιές και της σπάει το ένα χέρι (σύμφωνα με τον κύριο Δημήτρη). “Πού είναι η σύζυγος τώρα;” ρωτάει ο Παπαδάκης λίγο αμήχανα. “Δίπλα μου… αλλά δεν μιλάει!” (προφανώς είχε σπασμένο σαγόνι, σκέφτηκα, αφεντικό). “Έχω κάνει και φυλακή, κύριε Παπαδάκη μου, και τέτοια καριολίκια δεν τα έχω ακούσει, τι λέτε τώρα…”

Τελικά, τις φυλακές τις είχα για λίγο πιο άντερ γκράουντ συστηματάκι. Αλλά, χάπενιγκς διοργανώνονται, οι συζητήσεις μεταξύ των οικότροφων είναι ποιοτικώς ανώτερες από τις “καλημέρες” που ανταλλάσσονται μεταξύ οδηγών, και τα πάντα τα βρίσκεις με “τιμοκατάλογο”. Μπορεί να είναι λίγο πιο “τσιμπημένες” οι τιμές, αλλά “τσιμπημένες” είναι οι τιμές και στην Αράχοβα!

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1…

Φυσικά αποχώρησε “κακήν – κακώς” η κυρία Κεφαλά. Η συγκεκριμένη κυρία πήγε με σκοπό να αναλάβει την αρχισυνταξία του “Πρωινού Καφέ”. Αν πιστέψω ότι μου είπανε(και δεν μου το είπε ένας ή δύο) “έπαιξε χοντρό ροκ” με τον Νίκο Μουτσινά. Προφανώς ο ανάδρομος… Αποτέλεσμα; Μια που μπήκε, μια που βγήκε η γυναίκα! Μην αγχώνεστε, όμως, ο “καφές” ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάει χειρότερα! Πού να φτάσει; “Παίζει” στα ίσια με τα ποσοστά του Αντρέα στο Σταρ. Αυτό πάντως  θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Χρειάστηκαν είκοσι χρόνια προσπάθειας εκατοντάδων ανθρώπων για να φτάσει το πιο παραδοσιακό πρόγραμμα του καναλιού να κάνει  πέντε (!) και έξι (!) και εφτά!!!

Το γουστόζικο, τώρα, ράδιο – αρβύλα, μας ενημερώνει ότι ο ΑΝΤ1 έχει το πιο αφερέγγυο δελτίο καιρού της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό συνέβη λίγες μέρες μετά που χαρακτήρισαν τον Ευαγγελάτο “κεντρική Λόλα”!!!  Πολύ γελάσαμε…

Καλέ σας ορκίζομαι ότι ΔΕΝ σατίρισαν τον μετεωρολόγο, αλλά “αποκαθήλωσαν” και το δελτίο καιρού. Το επόμενο τώρα που οφείλουν να κάνουν για να δείξουν συνέπεια είναι να προτρέψουν το τηλεοπτικό κοινό να μην παρακολουθεί Λίτσα Πατέρα! Τι να πω κι εγώ η κομμώτρια; Από την μία η Θώδη με το άρμα, από την άλλη το ελικόπτερο στον Κορυδαλλό, ταυτόχρονα το άγχος με την Γιουροβίζιον και το κολάν που θα φορέσει ο Σάκης, και στα καπάκια η “ανατροπή” στην οικογένεια Λαζαρίδη, όπου η μαμά του Μπάμπη στηρίζει ανοιχτά πλέον Μαλιωτάκη και όχι Ηλιάδη… μ’ έχουν κάνει κομμάτια!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Επανήλθε και ο Λάκης με το τσαντίρι του. Είχε πολύ καλές στιγμές -πραγματικά. Το χορευτικό του Γιώργου Παπανδρέου ως ξεπατικωσούρα του Σάκη, έκτακτο. Όπως επίσης και η σάτιρα στην αερομεταφορά του Παλαιοκώστα.

Το τσαντίρι ολοκληρώθηκε με  “τζουρίτσα” από απόψεις εργαζομένων του ΑΛΦΑ και τον Λάκη να ακούει , κρατώντας μια “ψύχραιμη ουδετερότητα”.

Φιλάρες σε όλους! Με αγάπη Νανά! 

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης