Από τότε που ανακαλύφτηκε η αλήθεια, δεν αρέσει. Αντιληπτό. Και δεν συμφέρει, και πονάει η αλήθεια. Αυτό που πολλοί γουστάρουν είναι το ψέμα. Μία χαρά βολεύει. Δεν σε πάει πουθενά το ψέμα, πολύ περισσότερο το παραμύθι, δηλαδή το κουλτουριάρικο ψέμα, η άλλη εκδοχή του ψέματος, όμως εύκολο δεν είναι να αντιμετωπίζει κανείς στα μάτια την αλήθεια.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον Παναθηναϊκό τα λέει όλα. Σχεδόν οι πάντες αρνούνται την πραγματικότητα. Δεν θέλουν να αποδεχθούν το μοιραίο. Και παίζει στα ίσα η κοροϊδία, ότι Παναθηναϊκός είμαστε, άρα έτσι ή αλλοιώς θα την σκαπουλάρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γραφικά σκηνικά κάθε μέρα. Σήκωσε τα χέρια κοτζάμ Αλαφούζος, με παπόρια και πακέτα, ένας ισχυρός παράγων της δημόσιας ζωής στον τόπο, και θα καθαρίσουν οι… υπάλληλοι της ΠΑΕ, Τουμαζάτοι, Σιωπήληδες, Κωνσταντίνου. Για όνομα.

Φοβερό. Και κουτό μαζί. Να περιμένουν να γλυτώσει ο Παναθηναϊκός από τους… ποδοσφαιριστές, αν αυτοί δείξουν κατανόηση. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η σφαίρα έφυγε από το πιστόλι, δεν γυρίζει πίσω, άρα δεν αλλάζει τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Το καλύτερο είναι να αποδεχθεί τη μοίρα του όταν πλέον δεν είναι σε θέση να κυκλοφορεί πλέον ως Παναθηναϊκός. Να γυρίσει σελίδα. Για να ξαναγίνει Παναθηναϊκός. Όλα τα άλλα είναι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί έφθασε το έργο. Να διώχνει την ΠΑΕ από τα γραφεία της ο ιδιοκτήτης, εκεί που ήταν στο παρελθόν οι επιχειρήσεις του Βγενόπουλου. Και αύριο να μοιάζουν πολυτέλεια τα γραφεία του Πλατανιά και της ΠΑΕ του Κομπότη, σε σύγκριση μ’ αυτά του Παναθηναϊκού. Η δε ΕΠΟ να κάνει το κορόϊδο και να «κρατάει» τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών, λες και… κάτι το απίθανο θα προκύψει επειδή ο Παναθηναϊκός του Σιωπήλη και του Κωνσταντίνου συνεχίζει να ‘ναι Παναθηναϊκός.

Διάβασε  περισσότερα στον apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης