Όταν μια έγκυος κινείται εκτός σπιτιού, είναι απαραίτητο να έχει μαζί της κάποια πράγματα που δεδομένα θα της φανούν χρήσιμα. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά…

Ένα μπουκαλάκι νερό είναι πάντα χρήσιμο, πόσο μάλλον την περίοδο της εγκυμοσύνης που επιβάλλεται να είσαστε επαρκώς ενυδατωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποσότητες βλέννας που παράγει ο οργανισμός σας στην εγκυμοσύνη είναι αυξημένες σε σχέση με πριν, οπότε ένα πακέτο χαρτομάντιλα θα πρέπει να έχει μόνιμη θέση σε μια άκρη της τσάντας σας.

Καλό είναι να κάνετε πολλά και μικρά γεύματα μέσα στη μέρα, άρα ένα σνακ δεν μπορεί να λείπει από την τσάντα σας όταν είσαστε εκτός σπιτιού. Παράλληλα, εκτός ότι αντιμετωπίζετε το αίσθημα της πείνας, δίνετε λύση και στις ναυτίες που σας βασανίζουν αυτή την περίοδο.

Αν τυχόν νιώσετε καούρες, δεν έχετε παρά να καταφύγετε στη λύση που ακούει στο όνομα καραμέλα μέντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γνωρίζετε, κατά τους μήνες της κύησης πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική να μην αρρωστήσετε. Οποιοδήποτε μέσο λοιπόν και να χρησιμοποιείτε για τις μετακινήσεις σας, καλό θα είναι να απολυμαίνετε με κάθε ευκαιρία τα χέρια σας με υγρά χαρτομάντιλα ή τα ειδικά τζελ.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης