Χαριεντιζόμενη και έκδηλα ευτυχής, δημοσιογράφος της ΕΡΑ Κομοτηνής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της, διότι συνομιλούσε με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η δημοσιογράφος Αμαλία Γαρυφαλλίδου, εκούσια ή ακούσια, τοποθέτησε τη Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα της Ελληνικής Βουλής ή ως… 2ο κόμμα στην πρόθεση ψήφου, προφανώς ποιούμενη την ανάγκη φιλοτιμία, και ζήτησε από τον Νίκο Μιχαλολιάκο στην επικείμενη κυβέρνηση στην οποία πιστεύει ότι θα συμμετάσχει να καταργήσει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. Ο καλεσμένος της ήταν περισσότερο επιφυλακτικός και ζήτησε από τη… «δημοσιογράφο» να του το ξαναπροτείνει, αφού αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας: «Μπορείτε να κλείσετε το προξενείο την άλλη μέρα, να τους πείτε παλικάρια κλείνει, δεν ξέρω τι θα κάνετε, κλείνει» είπε και ελάλησε η άριστα ενημερωμένη δημοσιογράφος του κρατικού ραδιοφώνου περί διπλωματικής ιστορίας και διεθνών διπλωματικών σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγνοεί προφανώς πως, αν ο κ. Μιχαλολιάκος «κλείσει» το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας, τότε θα κλείσει αυτόματα το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή η λεπτομέρεια αποκαλείται διεθνώς και «αρχή της αμοιβαιότητας», αλλά τι συζητάμε τώρα.

Επιπλέον, η δημοσιογράφος του κρατικού ραδιοφώνου έσπευσε να συμφωνήσει με τις ακραίες θέσεις της Χρυσής Αυγής στο μεταναστευτικό, ενώ, αναφερόμενη στα Ίμια και απευθυνόμενη στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ρώτησε: «Τα Ίμια να τα κάνουμε κατοικήσιμα με τσαμπουκά;».

Τέλος, έκλεισε την κουβέντα με μια μνημειώδη ερώτηση για το δικαίωμα ή μη των κρατούμενων μεταναστών στη σίτιση, αναφερόμενη απαξιωτικά σε κάποιους πολίτες (όπως της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, των Συνδικάτων κ.λπ.), που «λένε ότι οι μετανάστες είναι άνθρωποι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί στην ΕΡΤ 3 τι γίνεται, άραγε, και επιπλέουν οι πάσης φύσεως φελλοί; Μήπως κάποιος θα έπρεπε να ψιθυρίσει δυο τρία φωνήεντα στην εν λόγω κυρία εις άψογη μάλιστα «Γαλλικήν»;

Να σημειωθεί ότι οι συνάδελφοί της στη Θράκη έχουν αναστατωθεί με τη συμπεριφορά της, ενώ κάποιοι άλλοι πιο μετριοπαθείς επισημαίνουν ότι ως δημοσιογράφος ή ως πολίτης μπορεί να έχει την ιδεολογία που επιθυμεί, αλλά είναι τεράστια ντροπή για την ΈΡΤ και την περιοχή να συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κάνει εκπομπές.

Απολαύστε την ανέξοδα Τουρκοφάγο δημοσιογράφο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης