Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η άγρια λεκτική επίθεση που φαίνεται να έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας τους υπαλλήλους της Βουλής που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ «πουτάνες».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε στο εντευκτήριο της Βουλής σαν μαινόμενος ταύρος. Τα είχε – λέει- για ακόμη μία φορά με εκείνους τους αχάριστους υπαλλήλους, οι οποίοι, ενώ διορίστηκαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τώρα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για το ξέσπασμα του Ά. Γεωργιάδη φαίνεται να αποτέλεσε η εκλογική αναμέτρηση που έγινε προσφάτως ανάμεσα στους εργαζομένους και η οποία έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανάσα αναπνοής από την τρικομματική (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ).

«Να απολυθούν όλοι, γιατί είναι αχάριστοι. Διορίστηκαν επί Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και τώρα μας το παίζουν ΣΥΡΙΖΑ» είπε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όταν, δε, το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις και να ξεφεύγει από τους τοίχους του εντευκτηρίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προσπάθησε στην ομιλία που είχε με τον νέο πρόεδρο των εργαζομένων (ΝΔ) να τα μπαλώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε άκουσαν όλοι, μη λες τέτοια πράγματα, εδώ!» του είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων Γ. Σιαμπάνης και εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε να συνειδητοποιεί το βάρος των δηλώσεών του.

«Έκανα λάθος, έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι» απάντησε ο ευέξαπτος βουλευτής της κυβέρνησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης