Της Άντζελας Πεϊτση

Ιδιαίτερα δύσκολες οικογενειακές ώρες βιώνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Το απόγευμα, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, η αδερφή του Βάσω, νικημένη από την επάρατο νόσο. Είχε τρία παιδιά, το Βαγγέλη από τον πρώτο της γάμο με τον Γιώργο Πέτσο και από τον δεύτερο, με τον Πέτρο Λιάπη απέκτησε το Φώτη και τη Ρένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της το τελευταίο διάστημα έδειχνε πως η «μάχη» πλέον ήταν άνιση. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 11 το πρωί, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Πληροφορηθείς τη δυσάρεστη είδηση, ο Κ. Μητσοτάκης ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter: «Θερμά συλλυπητήρια στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την απώλεια της αγαπημένης του αδερφής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε και εκείνος μέσω twitter τα θερμά συλλυπητήριά του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την οικογένειά του:

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης