Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Αποστολόπουλου ζήτησαν από κοινού σήμερα το πρωί ο Παύλος Χαϊκάλης και η Έλενα Τζούλη κατά τη διάρκεια συμπληρωματικής κατάθεσης στην εισαγγελία Εφετών.

Το αίτημα αυτό κατατέθηκε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο και απευθύνεται και στο Συμβούλιο Εφετών. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αφορά σε δύο αριθμούς τηλεφώνου (σταθερό και κινητό) και στόχο έχει να διαπιστωθεί με ποιον συνομίλησε ο Γιώργος Αποστολόπουλος για τις συναντήσεις του με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. και κυρίως ποιος τον ειδοποίησε να μην πάει στο τρίτο ραντεβού με τον κ. Χαϊκάλη, όπου θα γινόταν και η «παγίδευσή» του από την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αναμονή της απόφασης

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την ποινική πορεία που θα έχει η δικογραφία των καταγγελιών του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. περί απόπειρας χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Εφετείο, η έρευνα του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου φαίνεται πως περατώθηκε την Κυριακή, μετά τις συμπληρωματικές καταθέσεις που έλαβε από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο και τον καταγγέλοντα βουλευτή του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατ’ αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι, εκτός απροόπτου, πιθανότατα και εντός της ημέρας, ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποτυπώσει με πορισματική αναφορά, που θα καταθέσει στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο, την εκτίμησή του για την ποινική μεταχείριση την οποία θα πρέπει να έχει η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:
“Είναι συγκάλυψη”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης