Η αποτυχία της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη του αρχηγού της ΝΔ και η απόφαση της ΚΕΦΕ για αναβολή των εκλογών, βρήκε τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στα Χανιά, ο οποίος από χθες βρισκόταν στην Κρήτη για να κλείσει στο Ηράκλειο την αυλαία της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Μεϊμαράκης διανυκτέρευσε στα Χανιά, στο ξενοδοχείο Κύδων, στο οποίο βρίσκονταν συγκεντρωμένα στελέχη και φίλοι του κόμματος τους οποίους κατέβηκε να χαιρετήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, τα προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα προκάλεσαν ραγδαίες εξελίξεις, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποσυρθεί στη συνέχεια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να κάνει κάποια τηλέφωνα με στελέχη και συνεργάτες του και να ενημερώσει για την πρότασή του να αναβληθούν οι εκλογές και την απόφασή του να παραιτηθεί από υποψήφιος αρχηγός αν δεν γινόταν η αναβολή.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναχώρησε από το ξενοδοχείο λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, προκειμένου να πάει στο αεροδρόμιο Χανίων για να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα ξαναείναι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, απέφυγε να απαντήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμήσουμε ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε αποσύρει με έντονο ύφος τον εκπρόσωπό του από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, καταγγέλλοντας την ανάθεση του έργου μηχανογράφησης των εκλογών σε συγκεκριμένη εταιρεία.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης