Μέσα σε κλίμα έντασης και προβληματισμού ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μέσα σε κλίμα έντασης και προβληματισμού ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Πάνος Καμμένος υποδέχτηκε τα στελέχη του κόμματος στα γραφεία της παράταξης στη Βουλή, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και την επίμαχη δήλωσή του για την πΓΔΜ. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε την παραίτηση του Γ. Μουζάλα και κατά τη διάρκεια του τετ α τετ που είχε την Τετάρτη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, φθάνοντας στο σημείο μάλιστα να θέσει το δίλημμα: «Ή εγώ ή αυτός». Ο κ. Τσίπρας προέταξε την ανάγκη ενότητας εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία για το προσφυγικό, επισημαίνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση των επαφών στις Βρυξέλλες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πάντως, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter αργά το βράδυ της Τετάρτης: «Παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση», δίχως να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις. Χαρακτηριστικό της έντασης που υπάρχει στις σχέσεις της συγκυβέρνησης είναι και η απόφαση του Πάνου Καμένου να αναβάλει την προγραμματισμένη του επίσκεψη στις ΗΠΑ, περιμένοντας να δει τις επόμενες κινήσεις του κ. Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης:
“Eγώ ή ο Μουζάλας”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης