Σε έντονο ύφος ξεκίνησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο Αντώνης Σαμαράς στο Σύνταγμα, εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Σαμαράς έδωσε έμφαση στο παραταξιακό πατριωτισμό των ψηφοφόρων της ΝΔ και τούς κάλεσε να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή στις ευρωεκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόνισε ότι αυτός ο γύρος των εκλογών δεν συγκρίνεται με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.
Ο πρωθυπουργός έδωσε ακόμη έμφαση στις θυσίες του ελληνικού λαού, προειδοποιώντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει περιθώριο για «χαλαρή» ή τιμωρητική ψήφο καθώς κάτι τέτοιο όπως είπε θα οδηγούσε σε αποσταθεροποίηση.

Όπως είπε, ανεξάρτητα από την δυσαρέσκεια για την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, απευθύνεται σε όλους όσους ανησυχούν για το ενδεχόμενο να υπάρξει αποσταθεροποίηση και να μπει η χώρα σε περιπέτειες.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στο χάος», δηλώνοντας ότι «γι’ αυτούς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να σταματήσουν την ανοδική πορεία της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μας δεν υπάρχει άλλη επιλογή και το φωνάζουμε από εδώ από το Σύνταγμα: Μόνο μπροστά θα πάει η Ελλάδα» υπογράμμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, τονίζοντας: «Σχίζω τα μνημόνια εδώ και δύο χρόνια, κάθε μέρα, σελίδα – σελίδα».

Όπως είπε: «Θέλουν λέει να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ΝΔ τους απαντά: Γιατί να ρίξουν την κυβέρνηση τώρα που βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο, τώρα που θα ρυθμίσουμε το χρέος, τώρα που έρχονται μεγάλες καινούργιες επενδύσεις;… Ο καθένας από εσάς με την ψήφο του πρέπει να αποτρέψει τον κίνδυνο επιστροφής στην αβεβαιότητα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης