Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου Γεώργιος Γκρουζάκης, ιδρυτής του ανεπίσημου κινήματος «ΑΝΕΡΓΟΙ – ΝΕΟΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος, η αδιέξοδη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στο Λασίθι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατέθεσα υποψηφιότητα για Βουλευτής Λασιθίου, ανεξάρτητος με μελλοντικό αφεντικό ΜΟΝΟ εσάς , για να παλέψω για την απελευθέρωση και το μέλλον μας. Έτυχε να είμαι και ο νεότερος (25 χρονών). Κατάφερα να μην πέσω από τις τρικλοποδιές που μου έβαλαν κάποιοι . Αλλά δεν έφτανε αυτό. Δεν είχα τα χρήματα για τον αγώνα. Δεν κατάφερα να τοποθετήσω ενημερωτικά κιόσκια και αφίσες, χώρους για τα οποία είχα διεκδικήσει νόμιμα από τις διακομματικές επιτροπές των Δήμων του Νομού, να μοιράσω φυλλάδια, να κάνω ομιλίες.

Τι να πρωτοκάνω μόνος; Δεν κατάφερα ούτε καν να τυπώσω τα 85.000 ψηφοδέλτια που μου ζήτησε να παραδώσω η Περιφέρεια Κρήτης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας σας να με ψηφίσει. Ακόμη όμως και αν κατάφερνα να κάνω όλα τα παραπάνω, ακόμη και αν με ψηφίζατε ΟΛΟΙ εσείς, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο ΔΕΝ δικαιούμαι έδρα στη Βουλή, ενώ με έχει ανακηρύξει ο Άρειος Πάγος ως υποψήφιο».

Ο ίδιος αποφάσισε να αποσύρει την, ανούσια όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος, υποψηφιότητά του.
Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος
Πηγή: cretalive

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης