Ένταση σημειώθηκε έξω από τη Βουλή όταν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αντίκρισαν τον βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο.

Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν «κλέφτες, κλέφτες» και μερικοί από αυτούς του πέταξαν μπουκάλια με νερό, ενώ κάποιος τον έβρεξε στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από επέμβαση των ΜΑΤ, ο βουλευτής κατάφερε να διαφύγει από το συγκεντρωμένο πλήθος και το περιστατικό έληξε.

«Δεν καταδικάζουμε τίποτα»

Όχι μόνο δεν καταδικάζουν την ενέργεια των συναδέλφων τους, που επιτέθηκαν, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεών τους σήμερα το μεσημέρι, στον Βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο, τουναντίον, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Μεταλλωρύχων, Γιάννης Φουρτάκας, μιλώντας λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο στο zougla.gr, δηλώνει πως «η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατό από αυτή την κυβέρνηση».

Ο Φουρτάκας, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική των αποκρατικοποιήσεων, εξέφρασε την άποψη ότι αυτό το μικρό κόστος το οποίο χρειάζεται για να συνεχίσει να λειτουργεί η ΛΑΡΚΟ, θα χαριστεί σε όποιον ιδιώτη την αποκτήσει, ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν έλαβαν σοβαρά τις προτάσεις εξυγίανσης που τους έχουν καταθέσει τα Σωματεία.

Ερωτηθείς για τη σημερινή συνάντησή τους με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο πρόεδρος εξέφρασε την άποψη ότι δεν τους είπε κάτι καινούργιο, αντίθετα τους επανέλαβε αυτά που ήδη γνώριζαν και δημιουργούν ανασφάλειες τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους.

Τέλος, ο κ. Φουρτάκας, κληθείς να σχολιάσει την επίθεση συναδέλφων του, κατά την διάρκεια των σημερινών τους κινητοποιήσεων, εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ που έχουμε φτάσει δεν καταδικάζουμε τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι δηλώσεις του προέδρου των εργαζομένων στο zougla.gr:

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης-Αντώνης Κουμιώτης

Διαβάστε επίσης: Στη Βουλή οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ – Μικροένταση έξω από το ΓΛΚ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 10:54

Πέταξαν μπουκάλια με νερό στο Γενικό Λογιστήριο, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 13:50

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης