Η ΔΡΑΣΗ με ανακοίνωση που υπογράφει ο Φίλιππος Κιτσόπουλος τονίζει ότι με τον συνασπισμό τη Δημιουργία Ξανά και τη Φιλελεύθερη Συμμαχία έχει αρκετές πιθανότητες να μπει στη Βουλή. Όπως αναφέρει: «φιλοδοξία μας είναι να υπερασπιστούμε την, με κάθε τρόπο, παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ».

«Αγαπητοί φίλοι,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στις οποίες συμμετέχουμε σε συνασπισμό με τη Δημιουργία Ξανά και τη Φιλελεύθερη Συμμαχία. Νομίζουμε ότι, με τη συνένωση των δυνάμεων μας, θα μπούμε στη Βουλή.

Κοινή φιλοδοξία μας είναι να υπερασπιστούμε την, με κάθε τρόπο, παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο ευρώ. Ο συνασπισμός μας στη νέα Βουλή θα παίξει σταθεροποιητικό ρόλο που θα διευκολύνει την διακυβέρνηση του τόπου. Δεσμευόμαστε να πιέσουμε για την πραγματοποίηση μεγάλων μεταρρυθμίσεων στη διοίκηση, στη φορολογία και στα πανεπιστήμια. Την ώρα που όλοι οι άλλοι, από τη ΝΔ μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλούν για το Μνημόνιο εμείς ενδιαφερόμαστε για βαθιές και ριζικές μεταρρυθμίσεις. Όλοι οι άλλοι σκέπτονται αμυντικά, εμείς επιθετικά.

Για τον εκλογικό αγώνα και συγκεκριμένα για την παραγωγή τηλεοπτικού υλικού χρειαζόμαστε επειγόντως την οικονομική σας υποστήριξη. Μπορείτε να συνεισφέρετε 20 €, ή άλλο ποσό πιέζοντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επιστολή του στην Καθημερινή με τίτλο «Τα δήθεν αναπάντητα ερωτήματα» ο Πρόεδρος της Δράσης έγραψε αναλυτικά για τη μορφή του εκλογικού μας συνασπισμού και τις σχέσεις των τριών κομμάτων που τον απαρτίζουν. Στην ίδια επιστολή αναφέρθηκε και στα όσα διημείφθησαν με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Πιστεύω ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσα τη τελευταία συνέντευξη του Στέφανου Μάνου στην Πρωινή Ενημέρωση της ΝΕΤ. Σε αυτή μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ ως προστάτη του δημοσιοϋπαλληλικού και πανεπιστημιακού συντεχνιακού κατεστημένου, για την ανηθικότητα των φόρων και για την απέραντη βλακεία του Υπουργείου Οικονομικών και για άλλα πολλά και πολύ ενδιαφέροντα.

Θέλω να σας παροτρύνω να μας γράφετε στη διεύθυνση replies@drassi.gr τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις, διαπιστώσεις και προτάσεις σας. Θα μας διευκολύνετε αν στα emails αναφέρετε τον ταχυδρομικό κώδικα της κατοικίας σας. Έτσι θα μπορούμε να τοποθετήσουμε γεωγραφικά τα οποιαδήποτε σχόλια ή παρατηρήσεις σας.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Φίλιππος Κιτσόπουλος».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης