Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχετικά με το θέμα του ασύλου στους Τούρκους αξιωματικούς, και την στάση που κράτησε μέχρι σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην Ελλάδα λειτουργεί ακόμη κράτος δικαίου. Ας το αντιληφθεί η κυβέρνησή της Τουρκίας και, φευ, η κυβέρνηση της Ελλάδας. Τα αλισβερίσια και οι κρυφές δεσμεύσεις του κ.Τσίπρα απέναντι στον κ.Ερντογάν δεν αφορούν τους Έλληνες πολίτες, ούτε τους Έλληνες λειτουργούς της Δικαιοσύνης».

Παράλληλα ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε και το δικό του μήνυμα για την νέα χρονιά που σε λίγες ώρες θα μπει. Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε: «Καλή χρονιά. Με μικρές και μεγάλες χαρές για όλους και χωρίς άλλα ατυχήματα για την χώρα μας. Το 2018 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα γιατί και η περιοχή έχει πολλά σύννεφα αλλά και τα λάθη αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις συνεχίζονται. Δεν έχουμε όμως άλλο δρόμο. Πρέπει να συνεχίζουμε να βάζουμε στόχους. Να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Να παλεύουμε για το κοινό καλό. Το σωστό δεν θα συμβεί μόνο του. Εμείς πρέπει να είμαστε το σωστό. Ή τουλάχιστον να προσπαθούμε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης