Το ό, τι η γυμναστική αποτελεί τρόπο ζωής για την Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. αποτελεί κοινό μυστικό των περισσότερων Αμερικανών.

Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να ηγηθεί της καμπάνιας «Let’s move» που στόχο έχει την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η Michelle Obama έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα πως η αγάπη της αυτή οφείλεται κυρίως στην προώθηση μιας δημόσιας εικόνας η οποία βοηθάει τον σύζυγό της και πρόεδρο των Η.Π.Α. να παραμένει δημοφιλής. Τι κι αν ορισμένοι την αποκαλούν κοροϊδευτικά… πρέσβειρα της άθλησης, εκείνη συνεχίζει να ζητάει από τα μέλη της κάθε αμερικανικής οικογένειας να ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής συνδυάζοντας προσεγμένη διατροφή και ήπια σωματική άσκηση.

Η Πρώτη Κυρία δεν αστειεύεται και απέδειξε γι άλλη μια φορά πως μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

H 48χρονη σύζυγος του Barack Obama κέρδισε χαλαρά την κόντρα που είχε με την οικοδέσποινα του ομώνυμου show, Ellen DeGeneres, εκτελώντας άνετα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τα 25 πους-απς μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκέφτηκα πως δε θα ήταν καλό να εκθέσω την Πρώτη Κυρία κι έτσι σταμάτησα», τόνισε αστειευόμενη η DeGeneres, έχοντας πρώτα εγκαταλείψει την προσπάθεια της.

Η Michelle Obama είχε έντονη διάθεση για αποκαλύψεις, υπογραμμίζοντας πως ο σύζυγός της δεν μαζεύει τις κάλτσες του.

Όλα τ’ άπλυτα στη φόρα καθώς πλησιάζουν οι εκλογές για την προεδρία.

Δείτε το video…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης