Πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, της πολιτικής και των επιχειρήσεων έδωσαν το βράδυ της Τρίτης το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Λίνκολν» στο κινηματοθέατρο «Παλλάς», στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Αμερικανό πρόεδρο Άμπρααμ Λίνκολν, ο διάσημος ηθοποιός Daniel Day Lewis.

Στo «Παλλάς» βρέθηκε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, ο οποίος ζήτησε τα έσοδα από την πρεμιέρα να διατεθούν υπέρ των σκοπών του Πρότυπου Κέντρου «Πόρτα Ανοιχτή» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, της οποίας τη δράση γνωρίζει καλά και υποστηρίζει πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των εκπροσώπων της ελληνικής showbiz, της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου, διακρίναμε τις κυρίες Μαριάννα Λάτση, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νόνικα Γαληνέα, το ζεύγος Γιώργου και Άννας Νταλάρα, τον Πάρι Κασιδόκωστα, καθώς και τον ελληνικής καταγωγής πρόεδρο της εταιρείας παραγωγής ταινιών Fox της Αμερικής, Τζιμ Γιαννόπουλο.

Η zougla.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη:

Οι δηλώσεις του κ. Γιαννόπουλου:

Ο διάσημος ηθοποιός και υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου αποχώρησε από την πλαϊνή είσοδο του θεάτρου «Παλλάς» αποφεύγοντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης