Από τις 29 έως τις 31 Μαΐου στη Βυτίνα Αρκαδίας και την ευρύτερη περιοχή του Μαινάλου θα γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου στην Ελλάδα διεθνώς πιστοποιημένου μονοπατιού, μήκους 70 περίπου χλμ.

Στο πλαίσιο των πολλών εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, η ταβέρνα «η Παλιά Βυτίνα» -υποστηρίζοντας τις εικαστικές τέχνες- παρουσιάζει την υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής της Αφροδίτης Κυριαζή με θέμα: «Ο ήχος του χρόνου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά έργα με παλιά οχήματα που ταξιδεύουν στον χωρόχρονο. Για την καλλιτέχνιδα Αφροδίτη Κυριαζή τα οχήματα πάντα φάνταζαν ως πηγή έμπνευσης, οχήματα που ταξιδεύουν αθάνατα στον χρόνο γιατί κουβαλούν μαζί τους το βαρύ φορτίο των ιστοριών, των εικόνων και των διαδρομών οδηγών και επιβατών που τα χρησιμοποίησαν για το ταξίδι τους. Οι αναμνήσεις είναι αυτές που τα καθιστούν αθάνατα και τα ταξιδεύουν αιώνια μέσα στον χρόνο.

Η έκθεση πραγματοποιείται κατά μήκος του πεζόδρομου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Βυτίνας στην παραδοσιακή ταβέρνα «η παλιά Βυτίνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια έκθεσης: 29-30-31 Μαΐου 2015
Καθημερινά: 12.00 – 22.00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης