Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο πολίστας του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράτζεν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σήμερα το πρωί με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Σέρβος διεθνής είχε περάσει από έλεγχο μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας του με την Ισπανία για τα προκριματικά του World League, στις 17 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη, και η FINA ενημέρωσε την ομοσπονδία της Σερβίας ότι το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι αληθές ότι η FINA έστειλε στη VSS (σ.σ. ομοσπονδία υδατοσφαίρισης της Σερβίας) τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκα στη Μαδρίτη. Έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν θα προβώ σε άλλο σχόλιο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο 30χρονος Ράτζεν, ο οποίος προφανώς δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ.

Η σερβική εφημερίδα «Informer» αποκάλυψε το θέμα στο σημερινό φύλλο της και η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη Σερβία και αναπαράγεται από πολλές ιστοσελίδες. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ράτζεν βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη, ενδεχόμενο που (αν αληθεύει) μπορεί να του κοστίσει πολύ βαριά «καμπάνα», η οποία φτάνει ακόμη και τα τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης