Ο δικηγόρος του Λουκά Βύντρα, Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε για τη μετεγγραφή του πελάτη του στη Λεβάντε, αλλά και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για μια… βολιδοσκόπηση.

Φυσικά, το παράδοξο είναι ότι ο νομικός εκπρόσωπος του 31χρονου αμυντικού χθες δεν διέψευδε το σενάριο συμφωνίας του Βύντρα με τον Ολυμπιακό, κάτι που έσπευσε να κάνει σήμερα, προφανώς για λόγους εντυπώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Στεφανάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.:

«Ουδέποτε υπήρχε μορφή επίσημης πρότασης ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από τον Ολυμπιακό. Υπήρχαν διερευνητικές επαφές με τον Ολυμπιακό χθες, αλλά δεν προχώρησε σε κάποια μορφή πρότασης. Έμεινα πραγματικά έκπληκτος όταν διάβαζα στα site πως ο Βύντρα είχε κλείσει στον Ολυμπιακό και απείχαν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Υπήρχε μόνο μια βολιδοσκόπηση και τίποτε άλλο. Εγώ ενημερώθηκα αργά χθες το βράδυ για την πρόταση της Λεβάντε και, όπως έχω δηλώσει σε όποιον μου τηλεφωνούσε, δεν υπήρχε καμία επίσημη πρόταση στα χέρια του Λουκά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν υπήρξε επίσημη πρόταση από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ: «Έτσι κι αλλιώς το θέμα με τη λύση της συνεργασίας του Βύντρα με τον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε το απόγευμα και μετά από λίγα λεπτά διάβαζα πως έχει “κλείσει” στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, προχθές το βράδυ λεγόταν πως Βύντρα και Παναθηναϊκός θα έρχονταν σε μετωπική σύγκρουση και δεν θα τα έβρισκαν. Πότε να είχε πρόταση από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ; Δεν υπήρχε πρόταση από κανέναν».

Για το αν είχε κρούση από τον ΠΑΟΚ: «Από τον ΠΑΟΚ υπήρχε μια κρούση, αλλά σε εμένα δεν έφτασε κάποιο χαρτί, ούτε με πήρε τηλέφωνο κάποιος να μου πει πως τόσα δίνει ο ΠΑΟΚ για τον Βύντρα για τόσα χρόνια. Συζητάγαμε με τον Λουκά για τα όσα γίνονταν χθες το απόγευμα σε διάφορα blogs και λέγαμε τι γίνεται από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν πρόταση. Θα έπρεπε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να έρθει από πιο επίσημα χείλη. Έχει μεγάλη σημασία το πώς εκδηλώνεται το ενδιαφέρον».

Για το «διαζύγιο» του Βύντρα με τον Παναθηναϊκό: «Σημείο εκκίνησης σε όλη την ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Βύντρα είναι το ματς με τη Βέροια. Ο Λουκάς ταυτόχρονα είχε υψηλό συμβόλαιο και θα έπρεπε να βρεθεί φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας. Υπήρξαν μεγάλες δυσκολίες με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Λουκάς Βύντρα είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος που έφυγε έτσι από τον Παναθηναϊκό. Εμένα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πώς φεύγουν παίκτες από τον Παναθηναϊκό και δεν θέλουν να ξανακοιτάξουν πίσω. Αυτό κάτι σημαίνει».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης