Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος, αποκάλυψε ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, απουσίασε χωρίς άδεια από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, την ώρα που δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου αναφέρουν ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους διοικούντες την Μπαρτσελόνα και την Ντόρτμουντ συνεχίζονται γι` αρκετές ημέρες, με την Μπορούσια να επιμένει ότι δεν θα αποδεχθεί λιγότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο διεθνή, τον οποίο απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεν έναντι μόλις 15 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, μολονότι ο Ντεμπελέ μετείχε χθες στην επίσημη φωτογράφηση της ομάδας, ο Μπος, ο οποίος διαδέχθηκε το καλοκαίρι τον Τόμας Τούχελ στο «τιμόνι» της Ντόρτμουντ, αποκάλυψε ότι ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη για σήμερα προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν εκεί σήμερα το πρωί και, εάν είμαι απόλυτα ειλικρινής, πρέπει να πω ότι δεν έχω ιδέα γιατί δεν ήταν» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Άγιαξ και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να τον βρούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω ότι δεν του έχει συμβεί κάτι κακό. Δεν ήταν εκεί». Ερωτηθείς εάν η απουσία του Ντεμπελέ συνδέεται με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ο Ολλανδός τεχνικός απάντησε: «Δεν το ξέρω αυτό, καθώς δεν του έχω μιλήσει».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της “Equipe” που «ανέβηκε» σήμερα το απόγευμα στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ντεμπελέ θα μεταβεί αεροπορικώς στην Καταλονία «τις επόμενες ώρες», προκειμένου να υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης