Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα… μάτια τη Ρεάλ στο μεταξύ τους ματς που διεξήχθη την Τετάρτη στη Μαδρίτη, για την 7η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague, ωστόσο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 87-84 από τη «βασίλισσα».

Οι «πράσινοι» τα έκανα σχεδον τέλεια όλα στην αναμέτρηση στην «Barclaycard Center». Και λέμε σχεδόν όλα, καθώς το μόνο που δεν κατάφεραν ήταν να «αναχαιτίσουν» τον απολαυστικό και σήμερα, Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος σταμάτησε στους 30 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήττα η δεύτερη ήττα για το τριφύλλι που πλέον στρέφει την προσοχή του στο -ευρωπαϊκό- ντέρμπι των «αιωνίων»,  που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα ο Φελντέιν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας με 19 πόντους, ωστόσο δύο λάθη του στα τελευταία δευτερόλεπτα (σ.σ. μία λάθος πάσα και μία κακή εκτίμηση της φάσης) τον μετέτρεψαν αυτομάτως από… ωραίο σε μοιραίο, με αποτέλεσμα η κορυφαία βραδιά της καριέρας του στην Euroleague σε πόντους να μη συνδυαστεί με ένα πολύτιμο «διπλό» του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Νικ Καλάθη2 (15π., 9ασ.), ενώ σε μεγάλα… κέφια ήταν η γραμμή ψηλών του «τριφυλλιού» (Μπουρούσης: 13π., 9ρ., Σίνγκλεντον: 13π., 6ρ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άτυχος της βραδιάς ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στο 33΄ αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια με τραυματισμό στο αριστερό πόδι (πιθανότατα προσαγωγός).


Τα δεκάλεπτα:
21-23, 53-50, 72-68, 87-84 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Πάμπλο Λάσο): Ράντολφ 12 (1), Ντρέιπερ 2, Ρούντι 8 (2), Ντόνσιτς, Ματσιούλις 9 (2), Ρέγιες, Αγιόν 8, Κάρολ 6, Χάντερ 4, Γιούλ 30 (4), Τόμπκινς 8 (2).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 13 (1), Νίκολς, Ρίβερς 8 (1), Μποχωρίδης, Φώτσης, Παππάς 8 (1), Φελντέιν 19 (6), Γκιστ 8, Μπουρούσης 13 (1), Καλάθης 15 (2).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης