Τα νερά κάτω από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, επέλεξε ο διάσημος αθλητής του high diving, Orlando Duque, για να βουτήξει το βράδυ της 21ης Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κολομβιανός πρωταθλητής του «Red Bull Cliff Diving World Series», εκτέλεσε μια απίστευτη βουτιά υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου. Ο επιβλητικός  ναός του Ποσειδώνα, οι απόκρημνοι βράχοι, το βαθύ μπλε της θάλασσας και ένα μαγικό φεγγάρι, έγιναν μάρτυρες της άρτια εκτελεσμένης «χορογραφίας» του Orlando Duque.

Αμέσως μετά την επιτυχία της αποστολής του, ο αθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ήρθα κοντά με τη φύση όσο ποτέ άλλοτε. Ήμουν εγώ, ένας βράχος σε μια υπέροχη βραδιά. Με άγχωνε το απόλυτο σκοτάδι αλλά το ολόγιομο φεγγάρι και ο πανέμορφος ναός δημιουργούσαν μια φοβερή ατμόσφαιρα στην οποία κανείς σε μπορούσε να αντισταθεί.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Orlando Duque είναι ένας από τους πιο διάσημους high divers στον κόσμο, βουτώντας από βράχους στα πιο απίθανα μέρη της γης. Έχει κάνει το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του, από ύψος 34 μέτρων, ενώ είναι κάτοχος Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness για τη βουτιά που του χάρισε το δεκάρι στο «Cliff Diving World Series 2000».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης