Μύδρους κατά του πρακτορείου Reuters,  εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας

 Στην ανακοίνωση του κάνει λόγο πως ομάδα συνεργατών του πρακτορείου προσπαθεί «να εκβιάσει και να κατασυκοφαντήσει» την τράπεζα, αλλά και το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναλυτικά η δήλωση του Σάλλα:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τόσο εγώ όσο και η Τράπεζα Πειραιώς δεχόμαστε επιθέσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε. Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί όλους στην παρούσα συγκυρία, είναι η ασφάλεια και η περαιτέρω θωράκιση του τραπεζικού μας συστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μακρά πορεία ανάπτυξης της Τράπεζας Πειραιώς, έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές προσπάθειες υπονόμευσης, εκβιασμών και κατασυκοφάντησης.  Στη λίστα αυτή προσθέστε άλλο ένα επεισόδιο, της ομάδας αυτής συνεργατών του Reuters.  Αξιολογώ ότι μέσα από τις νομικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί, θα αποκαλυφθούν και εκείνοι που κρύβονται από πίσω τους. Την υπονόμευση την αντιμετωπίζουμε καίρια και θεσμικά, όπως πρέπει, με νομικές ενέργειες.

Αλλά δεν μας αποσπά από το κύριο καθήκον μας, που είναι, όπως σας είπα, η ασφάλεια και η πρόοδος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, η οποία με τη σειρά της είναι προοπτική αναπόσπαστη με την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για την έξοδο της χώρας  από την κρίση».                                

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης