Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι η διατροφή παίζει σημαντικότατο ρόλο στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου συνεργάστηκαν και σας παρουσιάζουν τέσσερις συνταγές που φροντίζουν για εσάς και την… καρδιά σας!
Απλά tips για ένα «καρδιοπροστατευτικό» μενού:
Η τελική σύσταση και η ποιότητα του φαγητού σας επηρεάζεται σημαντικά από τις πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιήσετε, καθώς και από τον τρόπο μαγειρέματος. Αλήθεια, πώς θα παρασκευάσετε σωστά και ισορροπημένα πιάτα που θα αποτελέσουν «ασπίδα προστασίας» ενάντια στα καρδιαγγειακά νοσήματα;

